سید فرهاد بشارت، برگزیده بخش کارآفرینی و اقتصاد نخستین جایزه ملی تجربه

آنچه در این مقاله خواهید خواهند.

در نخستین دوره «جایزه ملی تجربه»، سید فرهاد بشارت، رئیس هیئت‌مدیره شرکت آب‌های معدنی دماوند، به‌عنوان برگزیده بخش «کارآفرینی و اقتصاد» معرفی شد.

این مراسم هم‌زمان با روز جهانی سالمند و با حضور احمد میدری، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی؛ سید جواد حسینی، رئیس سازمان بهزیستی کشور؛ سید ضیا هاشمی، معاون فرهنگی و اجتماعی معاون اول رئیس‌جمهور و جمعی از مسئولان و فعالان حوزه‌های مختلف برگزار شد.

سید فرهاد بشارت از مدیران باسابقه صنعت آب‌های بسته‌بندی‌شده ایران و از بنیان‌گذاران انجمن آب‌های معدنی و آشامیدنی ایران است. فعالیت مستمر او در صنعت آب و نوشیدنی و نقش وی در توسعه ساختارهای صنفی این حوزه، بخشی از چند دهه تجربه حرفه‌ای او در صنعت ایران را تشکیل می‌دهد.

«جایزه ملی تجربه» با هدف توجه به تجربه، دانش و نقش‌آفرینی نسل‌های باتجربه در توسعه اجتماعی و اقتصادی کشور برگزار شده است. در نخستین دوره این جایزه، برگزیدگانی در حوزه‌های کارآفرینی و اقتصاد، فناوری، دانش و دانایی، خانواده و پیوند بین‌نسلی، اثرگذاری اجتماعی، هنر و فرهنگ، توسعه محلی و روستایی، روایت‌های الهام‌بخش و ورزش و زندگی فعال معرفی شدند.

در کنار سید فرهاد بشارت، چهره‌هایی از حوزه‌های علمی، فرهنگی، اجتماعی و ورزشی از جمله یوسف ثبوتی، رضا ملک‌زاده، بهرام شاه‌محمدلو و مجید جلالی نیز در بخش‌های مختلف این رویداد مورد تقدیر قرار گرفتند.

انتخاب رئیس هیئت‌مدیره شرکت آب‌های معدنی دماوند در بخش کارآفرینی و اقتصاد، بازتابی از نقش تجربه مدیریتی و فعالیت بلندمدت در توسعه کسب‌وکار و صنعت آب‌های بسته‌بندی‌شده کشور است.

امتیاز دهید! 🙂

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دسته بندی

اشتراک گذاری

وبلاگ های مشابه